Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. TerroriserenDeze week is te zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. JongenEr is gezinsuitbreiding bij de orang-oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij de reuzenpanda's? Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!" Bekijk deze video » Hoofdrolspelers Het Echte Leven In De Dierentuin praten over succes bij Jinek Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Het Echte Leven in de Dierentuin gemist? Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Terroriseren
Deze week is te zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden.

Jongen
Er is gezinsuitbreiding bij de orang-oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij de reuzenpanda's?

Bekijk deze aflevering van Het Echte Leven in de Dierentuin hier terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: dieren, ouwehands dierenpark, dierentuin, rhenen, dierenpark, reuzenpanda, orang-oetans, ouwehands, slot, natuurdocumentaire, aflevering 6, laatste aflevering, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.