Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15

Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15

Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15 Hidde van Warmerdam bespreekt samen met Thomas Dekker tijdens In Het Wiel de vijftiende etappe van de Tour de France. Deze etappe van Limoux naar Foix Prat d'Albis belooft een schitterende etappe te worden. Thomas Dekker ziet de etappe niet rooskleurig in voor Thomas. ,,Hij heeft een groter lichaam dan zijn concurrenten, dus meer gewicht. Daarnaast heeft hij 36 seconden verloren gisteren, wat niet veel lijkt maar je kunt je geen verschil permitteren." Bekijk de hele vooruitblik hierboven. Bekijk ook Bekijk de laatste Tourmalet-kilometer in etappe 14 van de Tour de France 2019 Bekijk deze video » Tour de France 2019: Onboard beelden etappe 14 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15

Hidde van Warmerdam bespreekt samen met Thomas Dekker tijdens In Het Wiel de vijftiende etappe van de Tour de France. Deze etappe van Limoux naar Foix Prat d'Albis belooft een schitterende etappe te worden.

Thomas Dekker ziet de etappe niet rooskleurig in voor Thomas. ,,Hij heeft een groter lichaam dan zijn concurrenten, dus meer gewicht. Daarnaast heeft hij 36 seconden verloren gisteren, wat niet veel lijkt maar je kunt je geen verschil permitteren."

Bekijk de hele vooruitblik hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV