WK Zwemmen: reactie Femke Heemskerk op vierde plaats estafette

WK Zwemmen: reactie Femke Heemskerk op vierde plaats estafette

WK Zwemmen: reactie Femke Heemskerk op vierde plaats estafette Tijdens het WK in het Zuid-Koreaanse Gwangju is de Nederlandse vrouwenestafetteploeg op een vierde plek geëindigd op de 4x 100m vrije slag. ,,Het is jammer dat het niet gelukt is. Er zit zoveel potentie in onze groep maar het moet nog allemaal even bij elkaar vallen. Dat is kennelijk nog niet zo makkelijk", vertelt Femke Heemskerk aan het AD. Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin Bekijk deze video » Maarten van der Weijden over zijn tocht en opgeblazen gezicht Bekijk deze video »
Sport :
WK Zwemmen: reactie Femke Heemskerk op vierde plaats estafette

Tijdens het WK in het Zuid-Koreaanse Gwangju is de Nederlandse vrouwenestafetteploeg op een vierde plek geëindigd op de 4x 100m vrije slag. ,,Het is jammer dat het niet gelukt is. Er zit zoveel potentie in onze groep maar het moet nog allemaal even bij elkaar vallen. Dat is kennelijk nog niet zo makkelijk", vertelt Femke Heemskerk aan het AD.

Bekijk het hele interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK Zwemmen: reactie Femke Heemskerk op vierde plaats estafette of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV