Matthijs de Ligt verliest in debuutwedstijd Juventus

Matthijs de Ligt verliest in debuutwedstijd Juventus

Matthijs de Ligt heeft in zijn eerste wedstrijd in het shirt van Juventus verloren van Tottenham Hotspur. In de eerste ronde van de Champions Cup werd het 2-3 voor de Champions League-finalist.

Matthijs de Ligt mocht in de 63e minuut invallen voor Leonardo Bonucci. Het stond op dat moment 2-1 voor De Oude Dame, maar na twee minuten werd de gelijkmaker gemaakt. In de allerlaatste minuut besliste Harry Kane het duel met een wereldgoal.

Bekijk hier alles over Matthijs de Ligt.

Matthijs de Ligt verliest in debuutwedstijd Juventus Matthijs de Ligt heeft in zijn eerste wedstrijd in het shirt van Juventus verloren van Tottenham Hotspur. In de eerste ronde van de Champions Cup werd het 2-3 voor de Champions League-finalist. Bekijk de wereldgoal van Harry Kane Bekijk de wereldgoal van Harry Kane in blessuretijd Juventus - Tottenham Bekijk deze video » Matthijs de Ligt mocht in de 63e minuut invallen voor Leonardo Bonucci. Het stond op dat moment 2-1 voor De Oude Dame, maar na twee minuten werd de gelijkmaker gemaakt. In de allerlaatste minuut besliste Harry Kane het duel met een wereldgoal. Bekijk hier alles over Matthijs de Ligt. Matthijs de Ligt maakt zondag tegen Spurs debuut bij Juventus Bekijk deze video » Matthijs de Ligt traint mee in Singapore Bekijk deze video »
Voetbal :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt verliest in debuutwedstijd Juventus of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, wedstrijd, juventus, tottenham hotspur, tottenham, leonardo, Champions Cup, shirt, kane, video, invallen, matthijs de ligt, harry kane, wereldgoal, eerste ronde

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.