Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019

Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019

Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019 Simon Yates heeft zondag (21 juli) de vijftiende etappe van de Tour de France 2019 gewonnen. De Brit van Michelton-Scott won al eerder een etappe. Samenvatting etappe 15 Samenvatting etappe 15 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Vlak achter Yates, die in een solovlucht over de streep kwam, kwamen Thibaut Pinot en Miguel Landa over de streep. De twee hadden een kleine voorsprong op de Duitser Buchmann en de Colombiaan Bernal. Daarachter kwam een groep met Steven Kruijswijk en Geraint Thomas, waarachter ook de geletruidrager Alaphillipe arriveerde. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Dit duo wist piemels uit op parcours Tour de France Bekijk deze video » Ploegleider Deceuninck Quick Step: 'Weet niet of Alaphilippe de Tour kan winnen' Bekijk deze video »
Wielrennen :
Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019

Simon Yates heeft zondag (21 juli) de vijftiende etappe van de Tour de France 2019 gewonnen. De Brit van Michelton-Scott won al eerder een etappe.

Vlak achter Yates, die in een solovlucht over de streep kwam, kwamen Thibaut Pinot en Miguel Landa over de streep. De twee hadden een kleine voorsprong op de Duitser Buchmann en de Colombiaan Bernal. Daarachter kwam een groep met Steven Kruijswijk en Geraint Thomas, waarachter ook de geletruidrager Alaphillipe arriveerde.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV