Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak"

Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak"

Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak" Steven Kruijswijk kwam vandaag op een kleine minuut van de winnaar aan op de finishlijn en behoudt zijn derde plaats in het algemeen klassement. De laatste kilometers waren echter wel extreem lastig voor Kruijswijk: "We moesten er wel even tegenaan in de laatste kilometers. Echt volle bak. Gelukkig kon ik uiteindelijk aanhaken bij Thomas in het wiel." Bekijk alles over de Tour de France 2019. Simon Yates wint etappe 15 van Tour de France 2019 Bekijk deze video » Samenvatting etappe 15 Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak"

Steven Kruijswijk kwam vandaag op een kleine minuut van de winnaar aan op de finishlijn en behoudt zijn derde plaats in het algemeen klassement. De laatste kilometers waren echter wel extreem lastig voor Kruijswijk: "We moesten er wel even tegenaan in de laatste kilometers. Echt volle bak. Gelukkig kon ik uiteindelijk aanhaken bij Thomas in het wiel."

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV