Bekijk de hoogtepunten van de Open Dag van Feyenoord

Bekijk de hoogtepunten van de Open Dag van Feyenoord

Bekijk de hoogtepunten van de Open Dag van Feyenoord Vandaag vond de Open Dag van Feyenoord plaats in en rond hun thuishaven: De Kuip. Bekijk hierboven de hoogtepunten. Het programma begon vandaag al vroeg met verschillende buitenspellen. Het binnenprogramma 's middags is de hele dag integraal uitgezonden door FOX Sports. Bijzondere wedstrijdHet binnenprogramma startte met een bijzondere wedstrijd tussen Oud-Feyenoord en Creators FC, het elftal van bekende Youtubers als Kalvijn en Bas van Velzen. De wedstrijd eindigde in 3-0 voor de Oud-Feyenoorders door drie doelpunten van Ali Boussabon. HelikopterDaarna was het tijd voor de ploegenpresentatie (met Steven Berghuis, die blijkbaar niet weggaat) en de presentatie van de nieuwe aanwinsten met de helikopter. Dit keer een kwartet: (derde) keeper Nick Marsman, middenvelder Liam Kelly (van Reading), aanvaller Luciano Narsingh en coach Jaap Stam. Bekijk hier alles over Feyenoord. Helikopter arriveert op Open Dag Feyenoord Bekijk deze video » Bas van Velzen heeft Kuipvrees en verprutst vrije trap Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk de hoogtepunten van de Open Dag van Feyenoord

Vandaag vond de Open Dag van Feyenoord plaats in en rond hun thuishaven: De Kuip. Bekijk hierboven de hoogtepunten.

Het programma begon vandaag al vroeg met verschillende buitenspellen. Het binnenprogramma 's middags is de hele dag integraal uitgezonden door FOX Sports.

Bijzondere wedstrijd
Het binnenprogramma startte met een bijzondere wedstrijd tussen Oud-Feyenoord en Creators FC, het elftal van bekende Youtubers als Kalvijn en Bas van Velzen. De wedstrijd eindigde in 3-0 voor de Oud-Feyenoorders door drie doelpunten van Ali Boussabon.

Helikopter
Daarna was het tijd voor de ploegenpresentatie (met Steven Berghuis, die blijkbaar niet weggaat) en de presentatie van de nieuwe aanwinsten met de helikopter. Dit keer een kwartet: (derde) keeper Nick Marsman, middenvelder Liam Kelly (van Reading), aanvaller Luciano Narsingh en coach Jaap Stam.

Bekijk hier alles over Feyenoord.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de hoogtepunten van de Open Dag van Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV