Drie zwemmers verdronken bij stranden Den Haag

Drie zwemmers verdronken bij stranden Den Haag

Vandaag (21 juli) zijn er drie zwemmers verdronken in de Noordzee. Twee van de zwemmers verdronken nabij de Wassenaarse Slag, een ander op het Zuiderstrand.

Twee zwemmers (één op het Zuiderstrand en één op de Wassenaarse Slag) werden na een grote reddinsactie van de KNRM en de Reddingsbrigade gevonden en nog gereanimeerd, maar voor hen bleek dat te laat. Aan het Zuiderstrand gebeurde het ongeluk voor de neus van de bezoekers van strandtent La Cantina.

Derde persoon
Hierna werd bekend dat er nog een derde persoon vermist zou zijn. Ook de derde persoon is uiteindelijk uit het water gehaald en gereanimeerd, maar ook voor hem was het te laat.

Identiteit onbekend
De identiteit van de zwemmers zijn nog niet bekend gemaakt. De families zijn wel op de hoogte gebracht.

Bekijk hieronder een video met betrekking tot het ongeluk.

Drie zwemmers verdronken bij stranden Den Haag Vandaag (21 juli) zijn er drie zwemmers verdronken in de Noordzee. Twee van de zwemmers verdronken nabij de Wassenaarse Slag, een ander op het Zuiderstrand. Twee zwemmers (één op het Zuiderstrand en één op de Wassenaarse Slag) werden na een grote reddinsactie van de KNRM en de Reddingsbrigade gevonden en nog gereanimeerd, maar voor hen bleek dat te laat. Aan het Zuiderstrand gebeurde het ongeluk voor de neus van de bezoekers van strandtent La Cantina. Derde persoonHierna werd bekend dat er nog een derde persoon vermist zou zijn. Ook de derde persoon is uiteindelijk uit het water gehaald en gereanimeerd, maar ook voor hem was het te laat. Identiteit onbekendDe identiteit van de zwemmers zijn nog niet bekend gemaakt. De families zijn wel op de hoogte gebracht. Bekijk hieronder een video met betrekking tot het ongeluk. Bijzondere beelden: zeldzame voshaai gezien bij Waddeneilanden Bekijk deze video » Prachtige beelden: school dolfijnen gezien in de Noordzee Bekijk deze video »
Nieuws :
Drie zwemmers verdronken bij stranden Den Haag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drie zwemmers verdronken bij stranden Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV