Avengers: Endgame is officieël bestverdienende film ooit (zonder inflatie)

Avengers: Endgame is officieël bestverdienende film ooit (zonder inflatie)

<em>Avengers: Endgame</em> is officieël bestverdienende film ooit (zonder inflatie) Marvel Studios' tophit Avengers: Endgame is vanaf vandaag officieël de best verdienende film ooit. Met zijn 2.790.000 dollar opbrengst bracht de film meer op dan zijn directe tegenstander: Avatar (2.789.000). Als we de inflatie van de dollar optellen bij de opbrengst is hij er echter nog lang niet. Daar staan ze op de vijfde plaats met Gone With the Wind als lijstaanvoerder. Bekijk hier alles over Marvel. Spider-Man: Far from Home in première en Jeroen van Koningsbrugge speelt mee Bekijk deze video » Marvel maakt namen nieuwe films bekend Bekijk deze video » Bekendmaking Mahershala Ali als Blade in nieuwe Marvel-film Bekijk deze video »
Film :
Avengers: Endgame is officieël bestverdienende film ooit (zonder inflatie)

Marvel Studios' tophit Avengers: Endgame is vanaf vandaag officieël de best verdienende film ooit. Met zijn 2.790.000 dollar opbrengst bracht de film meer op dan zijn directe tegenstander: Avatar (2.789.000). Als we de inflatie van de dollar optellen bij de opbrengst is hij er echter nog lang niet. Daar staan ze op de vijfde plaats met Gone With the Wind als lijstaanvoerder.

Bekijk hier alles over Marvel.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Avengers: Endgame is officieël bestverdienende film ooit (zonder inflatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV