André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht

André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht

André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht André Rieu gaf gisterenavond voor de 100e keer een concert op het zijn zo geliefde Vrijthof, in Maastricht. Dat was reden voor de burgemeester van Maastricht om de vioolvirtuoos te eren met een bijzondere plaquette, iets dat hem duidelijk ontroerde. Voor eeuwig op VrijthofAndré hield het niet droog en was duidelijk geraakt door de bijzondere blijk van waardering en de mooie woorden van burgemeester Annemarie Penn-te Strake. "Wat heb jij hier allemaal neergezet de afgelopen jaren. Deze plaquette komt te liggen op het Vrijthof tot in lengte van dagen. Eeuw na eeuw." Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Black Eyed Peas live op Zwarte Cross 2019: "Where is the love?" Bekijk deze video » 'Snollebollekes zorgen voor aardbeving bij slot Vierdaagse' Bekijk deze video »
TV :
André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht

André Rieu gaf gisterenavond voor de 100e keer een concert op het zijn zo geliefde Vrijthof, in Maastricht. Dat was reden voor de burgemeester van Maastricht om de vioolvirtuoos te eren met een bijzondere plaquette, iets dat hem duidelijk ontroerde.

Voor eeuwig op Vrijthof
André hield het niet droog en was duidelijk geraakt door de bijzondere blijk van waardering en de mooie woorden van burgemeester Annemarie Penn-te Strake. "Wat heb jij hier allemaal neergezet de afgelopen jaren. Deze plaquette komt te liggen op het Vrijthof tot in lengte van dagen. Eeuw na eeuw." Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Rieu in tranen bij 100e concert Vrijthof Maastricht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV