Eerste aflevering We zijn er bijna gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering We zijn er bijna gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: We zijn er Bijna

Eerste aflevering We zijn er bijna gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van start. Elke maandag is rond 21:15 uur op NPO 1 te zien hoe 35 kampeerders door de Balkan trekken. BalkanPresentator Martine van Os gaat vijf weken lang met de vakantiegangers op reis door de groene bergen van de Balkanlanden. Ze gaan van camping naar camping. ZagrebDe reis begint vanavond op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. BekendenDe meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep. Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt Bekijk deze video » Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van We zijn er Bijna! gemist? Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van start. Elke maandag is rond 21:15 uur op NPO 1 te zien hoe 35 kampeerders door de Balkan trekken.

Balkan
Presentator Martine van Os gaat vijf weken lang met de vakantiegangers op reis door de groene bergen van de Balkanlanden. Ze gaan van camping naar camping.

Zagreb
De reis begint vanavond op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe.

Bekenden
De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Bekijk deze aflevering van We zijn er Bijna! hier terug.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering We zijn er bijna gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, presentator, camping, omroep, vakantiegangers, bergen, npo, balkan, deskundige, deelnemers, omroep max, start, martine van os, vijftigplussers, npo 1, reis, hoofdstad, aflevering 1, realityprogramma, seizoen, we zijn er bijna!

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.