Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace

Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace

Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace Zanger Jeffrey Lake, vooral bekend geworden vanwege zijn relatie met Barbie, is aan de kant gezet door zijn vriendin Lisa Sace. "We hebben geprobeerd om samen een toekomst op te bouwen maar ik heb deze week besloten om het af te kappen en vrienden te blijven," aldus de Ex on the Beach-deelneemster. Ruzie met BarbieLisa kwam onlangs nog in het nieuws toen ze samen met de vriendin van een andere ex van Barbie, een single uit wilde brengen. Barbie vermoedde dat het nummer over haar ging en was not amused. VriendenJeffrey en Lisa zullen contact blijven houden als het aan de brunette ligt: "We gaan gewoon vrienden blijven. Maar ik heb niet de gevoelens voor hem gekregen die ik hoopte te krijgen." Bekijk het hele fragment van Shownieuws, waarin ook Jeffrey reageert op de breuk, hierboven. Bekijk ook Samantha 'Barbie' de Jong heeft ook haar bekken gebroken Bekijk deze video » Barbie valt vriendinnen van exen Michael en Jeffrey aan: "Bitch, ik lach jullie uit" Bekijk deze video »
TV :
Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace

Zanger Jeffrey Lake, vooral bekend geworden vanwege zijn relatie met Barbie, is aan de kant gezet door zijn vriendin Lisa Sace. "We hebben geprobeerd om samen een toekomst op te bouwen maar ik heb deze week besloten om het af te kappen en vrienden te blijven," aldus de Ex on the Beach-deelneemster.

Ruzie met Barbie
Lisa kwam onlangs nog in het nieuws toen ze samen met de vriendin van een andere ex van Barbie, een single uit wilde brengen. Barbie vermoedde dat het nummer over haar ging en was not amused.

Vrienden
Jeffrey en Lisa zullen contact blijven houden als het aan de brunette ligt: "We gaan gewoon vrienden blijven. Maar ik heb niet de gevoelens voor hem gekregen die ik hoopte te krijgen." Bekijk het hele fragment van Shownieuws, waarin ook Jeffrey reageert op de breuk, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV