Toch nieuw seizoen Draadstaal: Jeroen van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste is

Toch nieuw seizoen Draadstaal: Jeroen van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste is

Toch nieuw seizoen Draadstaal: Jeroen van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste is Draadstaal komt vrij onverwacht toch nog met een nieuw seizoen. De nieuwe reeks, alweer de elfde, is voor het eerst sinds tijden weer samen geschreven door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste seizoen wordt. NPO 3Het feit dat dit waarschijnlijk het laatste seizoen wordt heeft alles te maken met het opdoeken van NPO 3, dat op last van de regering zal veranderen in een regiozender. De laatste seizoenen werden bijna volledig door Dennis van de Ven geschreven, omdat hij veel sneller werkte dan Van Koningsbrugge. Nu hebben ze het echter weer samen gedaan. Het nieuwe seizoen van Draadstaal zal uitgezonden worden in 2020. Zodra de precieze uitzenddata bekend zijn lees je het op Gids.tv. Tien jaar lang twee kipcorn in Draadstaal Bekijk deze video »
TV :
Toch nieuw seizoen Draadstaal: Jeroen van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste is

Draadstaal komt vrij onverwacht toch nog met een nieuw seizoen. De nieuwe reeks, alweer de elfde, is voor het eerst sinds tijden weer samen geschreven door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste seizoen wordt.

NPO 3
Het feit dat dit waarschijnlijk het laatste seizoen wordt heeft alles te maken met het opdoeken van NPO 3, dat op last van de regering zal veranderen in een regiozender. De laatste seizoenen werden bijna volledig door Dennis van de Ven geschreven, omdat hij veel sneller werkte dan Van Koningsbrugge. Nu hebben ze het echter weer samen gedaan.

Het nieuwe seizoen van Draadstaal zal uitgezonden worden in 2020. Zodra de precieze uitzenddata bekend zijn lees je het op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Toch nieuw seizoen Draadstaal: Jeroen van Koningsbrugge is bang dat dit het laatste is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV