"Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen"

"Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen"

"Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen" Vandaag (22 juli) is het rustdag in de Tour de France, maar later deze week (donderdag, vrijdag en zaterdag) staan er nog een paar zware Alpenritten op het programma. Nederlander Steven Kruijswijk maakt een goede indruk, en zijn teamgenoten denken dat hij de Tour kan winnen. Goede verhoudingDe Nieuw-Zeelander George Bennett en de Belg Laurens De Plus zijn de meesterknechten van Kruijswijk, die momenteel derde staat in het algemeen klassement. Het supertrio deed het de afgelopen dagen uitstekend in de Pyreneeën, en volgens De Plus hebben ze dan ook een goede verhouding: "Steven is een leuke leider om voor te werken." Bekijk het hele fragment hierboven. Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak" Bekijk deze video » Reactie Geraint Thomas: "Kruijswijk is erg sterk" Bekijk deze video »
Wielrennen :
"Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen"

Vandaag (22 juli) is het rustdag in de Tour de France, maar later deze week (donderdag, vrijdag en zaterdag) staan er nog een paar zware Alpenritten op het programma. Nederlander Steven Kruijswijk maakt een goede indruk, en zijn teamgenoten denken dat hij de Tour kan winnen.

Goede verhouding
De Nieuw-Zeelander George Bennett en de Belg Laurens De Plus zijn de meesterknechten van Kruijswijk, die momenteel derde staat in het algemeen klassement. Het supertrio deed het de afgelopen dagen uitstekend in de Pyreneeën, en volgens De Plus hebben ze dan ook een goede verhouding: "Steven is een leuke leider om voor te werken."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV