Vanavond in Trouwen in het buitenland: bruidstaart mee in het vliegtuig

Vanavond in Trouwen in het buitenland: bruidstaart mee in het vliegtuig

Vanavond in <em>Trouwen in het buitenland</em>: bruidstaart mee in het vliegtuig Vanavond (22 juli) wordt de eerste aflevering van Trouwen in het buitenland uitgezonden, waarin vijf Nederlandse koppels hun droomhuwelijk over de grens plannen. Het levert meteen hilarische fragmenten op: één van de koppels neemt hun bruidstaart mee in het vliegtuig. Dat gaat echter niet zomaar. Trouwen in het buitenland is vanaf vanavond elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Trouwen in het buitenland terugkijken bij Gids.tv. Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd Bekijk deze video » Welke nieuwe programma's kun je verwachten deze zomer? Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Trouwen in het buitenland: bruidstaart mee in het vliegtuig

Vanavond (22 juli) wordt de eerste aflevering van Trouwen in het buitenland uitgezonden, waarin vijf Nederlandse koppels hun droomhuwelijk over de grens plannen. Het levert meteen hilarische fragmenten op: één van de koppels neemt hun bruidstaart mee in het vliegtuig. Dat gaat echter niet zomaar.

Trouwen in het buitenland is vanaf vanavond elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Trouwen in het buitenland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Trouwen in het buitenland: bruidstaart mee in het vliegtuig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV