Tour de France 2019: Julian Alaphilippe onzeker over eindzege: 'Voorsprong van 1.30 is bijna niets'

Tour de France 2019: Julian Alaphilippe onzeker over eindzege: 'Voorsprong van 1.30 is bijna niets'

Tour de France 2019: Julian Alaphilippe onzeker over eindzege: 'Voorsprong van 1.30 is bijna niets' Julian Alaphilippe en Geraint Thomas blikken op de rustdag van de Tour de France vooruit op de laatste week van de wielerronde. De Fransman vertelt dat de verschillen klein zijn, aangezien er nog zware etappes gaan komen. ,,Ik zal de gele trui in ieder geval blijven verdedigen, net als mijn team", vertelt Alaphilippe. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Kijk de hele video van het AD hierboven. Bekijk ook Samenvatting etappe 15 Tour de France 2019 Bekijk deze video » "Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen" Bekijk deze video »
Wielrennen :

Julian Alaphilippe en Geraint Thomas blikken op de rustdag van de Tour de France vooruit op de laatste week van de wielerronde. De Fransman vertelt dat de verschillen klein zijn, aangezien er nog zware etappes gaan komen. ,,Ik zal de gele trui in ieder geval blijven verdedigen, net als mijn team", vertelt Alaphilippe.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Kijk de hele video van het AD hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: Julian Alaphilippe onzeker over eindzege: 'Voorsprong van 1.30 is bijna niets' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: persconferentie, Tour de France, trui, geraint thomas, fransman, video, team, julian alaphilippe, gele trui

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.