Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan'

Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan'

Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan' Rapper Sevn Alias heeft in een post op zijn Instagram uitgehaald naar festival Zwarte Cross. Op het terrein stond een bord met 'Allah's afbakbar' en een poster met de tekst 'Leve de kleurling'. Seven Alias heeft veel bijval gekregen van andere bekende rappers. Zij deelden de post van Sevn en lieten hun ongenoegen blijken. Zwarte Cross heeft ook gereageerd op de ophef. ,,De Zwarte Cross is een festival waar pertinent geen plek is voor racisme, discriminatie en respectloos gedrag." Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat' Bekijk deze video » Beelden concert Scooter op Zwarte Cross 2019 Bekijk deze video »
Nieuws :
Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan'

Rapper Sevn Alias heeft in een post op zijn Instagram uitgehaald naar festival Zwarte Cross. Op het terrein stond een bord met 'Allah's afbakbar' en een poster met de tekst 'Leve de kleurling'.

Seven Alias heeft veel bijval gekregen van andere bekende rappers. Zij deelden de post van Sevn en lieten hun ongenoegen blijken. Zwarte Cross heeft ook gereageerd op de ophef. ,,De Zwarte Cross is een festival waar pertinent geen plek is voor racisme, discriminatie en respectloos gedrag."

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV