Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan'

Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan'

Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan' Rapper Sevn Alias heeft in een post op zijn Instagram uitgehaald naar festival Zwarte Cross. Op het terrein stond een bord met 'Allah's afbakbar' en een poster met de tekst 'Leve de kleurling'. Seven Alias heeft veel bijval gekregen van andere bekende rappers. Zij deelden de post van Sevn en lieten hun ongenoegen blijken. Zwarte Cross heeft ook gereageerd op de ophef. ,,De Zwarte Cross is een festival waar pertinent geen plek is voor racisme, discriminatie en respectloos gedrag." Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat' Bekijk deze video » Beelden concert Scooter op Zwarte Cross 2019 Bekijk deze video »
Nieuws :

Rapper Sevn Alias heeft in een post op zijn Instagram uitgehaald naar festival Zwarte Cross. Op het terrein stond een bord met 'Allah's afbakbar' en een poster met de tekst 'Leve de kleurling'.

Seven Alias heeft veel bijval gekregen van andere bekende rappers. Zij deelden de post van Sevn en lieten hun ongenoegen blijken. Zwarte Cross heeft ook gereageerd op de ophef. ,,De Zwarte Cross is een festival waar pertinent geen plek is voor racisme, discriminatie en respectloos gedrag."

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sevn Alias over racistische borden Zwarte Cross: 'Ik hoef hier nooit meer te staan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ophef, poster, racisme, discriminatie, festival, zwarte cross, bord, borden, rapper, video, post, plek, terrein

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.