Utopia: Gerrit maakt eind aan relatie met Shelley

Utopia: Gerrit maakt eind aan relatie met Shelley

Utopia: Gerrit maakt eind aan relatie met Shelley Het leek een tijdje goed te gaan tussen Gerrit en Shelley. De twee draaien al sinds het begin van het programma om elkaar heen. Gerrit heeft inmiddels al met veel vrouwen aangepapt tijdens zijn verblijf in Utopia. Nu maakt hij dan toch een eind aan zijn relatie met Shelley. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Schokkend bericht: Kaylee vertrekt per direct uit Utopia Bekijk deze video » Kaylee bedankt Utopia-kijker in videoboodschap Bekijk deze video »
TV :

Het leek een tijdje goed te gaan tussen Gerrit en Shelley. De twee draaien al sinds het begin van het programma om elkaar heen. Gerrit heeft inmiddels al met veel vrouwen aangepapt tijdens zijn verblijf in Utopia. Nu maakt hij dan toch een eind aan zijn relatie met Shelley.

Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Gerrit maakt eind aan relatie met Shelley of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, utopia, relatie, video

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.