Boris Johnson krijgt bakken kritiek vanwege speech vol leugens

Boris Johnson krijgt bakken kritiek vanwege speech vol leugens

Alles wijst erop dat de Britse politicus Boris Johnson vandaag wordt verkozen tot de nieuwe premier van Groot-Brittannië. Daarmee lijkt het land een politicus in de stijl van de Amerikaanse president Donald Trump te krijgen: een die vooral leugens verkondigt in speeches.

Haring
In een speech van afgelopen week (18 juli) gooit Johnson olie op het vuur door boze Britse haringvissers aan te halen. Eerder konden vissers hun haring verkopen met alleen plastic, maar tegenwoordig moeten ze er - door Europese bureaucratie - ook een "plastic ijskussentje" bij doen. Volgens Tim de Wit is dit grote onzin: "Dit is een absolute leugen. Die regel is namelijk Brits."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Boris Johnson krijgt bakken kritiek vanwege speech vol leugens Alles wijst erop dat de Britse politicus Boris Johnson vandaag wordt verkozen tot de nieuwe premier van Groot-Brittannië. Daarmee lijkt het land een politicus in de stijl van de Amerikaanse president Donald Trump te krijgen: een die vooral leugens verkondigt in speeches. Wie is Boris Johnson? Bekijk deze video » HaringIn een speech van afgelopen week (18 juli) gooit Johnson olie op het vuur door boze Britse haringvissers aan te halen. Eerder konden vissers hun haring verkopen met alleen plastic, maar tegenwoordig moeten ze er - door Europese bureaucratie - ook een "plastic ijskussentje" bij doen. Volgens Tim de Wit is dit grote onzin: "Dit is een absolute leugen. Die regel is namelijk Brits." Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Boris Johnson krijgt bakken kritiek vanwege speech vol leugens
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boris Johnson krijgt bakken kritiek vanwege speech vol leugens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV