Utopia: nieuwe inwoner Jordie maakt zijn opwachting in roze limousine

Utopia: nieuwe inwoner Jordie maakt zijn opwachting in roze limousine

Utopia: nieuwe inwoner Jordie maakt zijn opwachting in roze limousine Jordie, de nieuwe inwoner van Utopia, koos voor een bijzondere manier om zijn opwachting in de woongemeenschap te maken en arriveerde in een grote roze limousine. Hij laat weten nog even te moeten wennen: "Het is heel gek, heel raar. Ik had alles een stuk kleiner verwacht." Jordie wil zich in Utopia gaan inzetten voor de LGBT+-community (lesbisch, gay, biseksueel en transgender). Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Schokkend bericht: Kaylee vertrekt per direct uit Utopia Bekijk deze video » Kaylee bedankt Utopia-kijker in videoboodschap Bekijk deze video » Utopia: Gerrit maakt eind aan relatie met Shelley Bekijk deze video »
Utopia :
Utopia: nieuwe inwoner Jordie maakt zijn opwachting in roze limousine

Jordie, de nieuwe inwoner van Utopia, koos voor een bijzondere manier om zijn opwachting in de woongemeenschap te maken en arriveerde in een grote roze limousine. Hij laat weten nog even te moeten wennen: "Het is heel gek, heel raar. Ik had alles een stuk kleiner verwacht." Jordie wil zich in Utopia gaan inzetten voor de LGBT+-community (lesbisch, gay, biseksueel en transgender).

Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: nieuwe inwoner Jordie maakt zijn opwachting in roze limousine of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV