Luuk Ikink: "Ik schaam me toch een beetje omdat ik Ex on the Beach kijk"

Luuk Ikink: "Ik schaam me toch een beetje omdat ik Ex on the Beach kijk"

Luuk Ikink: "Ik schaam me toch een beetje omdat ik Ex on the Beach kijk" Luuk Ikink en Domien Verschuren praten bij Zomer met Art over hun voorliefde voor programma's als Ex On The Beach. Luuk bespreekt een fragment over twee vrouwen die ruzie met elkaar hebben. Een van de vrouwen besluit wraak te nemen en plast in de koffer van die andere. "Ik zat op de bank te kijken, in mijn eentje want ik schaam me er toch een beetje voor. Dan denk ik echt...wat ben ik in Godsnaam aan het kijken? Maar ik kijk wel verder." Bekijk het hele fragment hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace Bekijk deze video » 'Niemand gelooft drugsverhaal Imanuelle Grives' Bekijk deze video » Jessica Villerius volgt Marvel Harris tijdens transitie van vrouw naar man in documentaire Bekijk deze video »
TV :
Luuk Ikink: "Ik schaam me toch een beetje omdat ik Ex on the Beach kijk"

Luuk Ikink en Domien Verschuren praten bij Zomer met Art over hun voorliefde voor programma's als Ex On The Beach. Luuk bespreekt een fragment over twee vrouwen die ruzie met elkaar hebben. Een van de vrouwen besluit wraak te nemen en plast in de koffer van die andere. "Ik zat op de bank te kijken, in mijn eentje want ik schaam me er toch een beetje voor. Dan denk ik echt...wat ben ik in Godsnaam aan het kijken? Maar ik kijk wel verder." Bekijk het hele fragment hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Luuk Ikink: "Ik schaam me toch een beetje omdat ik Ex on the Beach kijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV