Steven Kruijswijk wint Tour de France, Marijn de Vries weet het zeker

Steven Kruijswijk wint Tour de France, Marijn de Vries weet het zeker

Steven Kruijswijk wint Tour de France, Marijn de Vries weet het zeker Journaliste en voormalig profwielrenster Marijn de Vries heeft veel vertrouwen in wielrenner Steven Kruijswijk. Begin juli voorspelde ze al dat hij de Tour de France zou gaan winnen. "Hij zit goed in zijn vel en is evenwichtig. Soms zie je het gewoon aan iemand." Bekijk het hele fragment van Jinek hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook "Steven Kruijswijk kan de Tour de France winnen" Bekijk deze video » Jessica Villerius volgt Marvel Harris tijdens transitie van vrouw naar man in documentaire Bekijk deze video »
TV :
Steven Kruijswijk wint Tour de France, Marijn de Vries weet het zeker

Journaliste en voormalig profwielrenster Marijn de Vries heeft veel vertrouwen in wielrenner Steven Kruijswijk. Begin juli voorspelde ze al dat hij de Tour de France zou gaan winnen. "Hij zit goed in zijn vel en is evenwichtig. Soms zie je het gewoon aan iemand." Bekijk het hele fragment van Jinek hierboven.

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steven Kruijswijk wint Tour de France, Marijn de Vries weet het zeker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV