Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie verstoren show van Jimmy Kimmel

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie verstoren show van Jimmy Kimmel

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie verstoren show van Jimmy Kimmel In Amerikaanse talkshows is het gebruikelijk voor de host om een openingsmonoloog te houden, waarin ze op grappige wijze hun mening geven over de actualiteiten en aankondigen wat het publiek die show kan verwachten. Jimmy Kimmel kreeg onverwacht bezoek van drie van de grootste filmsterren van dit moment. PremièreKimmel zit midden in zijn monoloog als het publiek opeens luidkeels begint te juichen. Wat blijkt? Margot Robbie wandelt achter hem langs, op weg naar de première van Once Upon a Time in Hollywood, aan de overkant van de straat. Een soort van sluiproute, zeg maar. Kimmel wenst haar veel succes, maar de ellende is nog lang niet voorbij. Trailer Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze trailer » Pitt en DiCaprioHet publiek wordt helemaal gek als ook Brad Pitt een wandelingetje door de studio maakt. Net als Kimmel begint te klagen over filmsterren die denken dat ze alles kunnen maken, loopt de grootste van allemaal de studio binnen: ook Leonardo DiCaprio is op weg naar de première van de nieuwste film van regisseur Quentin Tarantino. Wat blijkt? Het hele publiek is uitgenodigd voor de première. Bekijk het hele fragment hierboven. Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Achter de schermen bij de première van Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze video » Brad Pitt en Leonardo DiCaprio over samenwerking in Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze video »
TV :
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie verstoren show van Jimmy Kimmel

In Amerikaanse talkshows is het gebruikelijk voor de host om een openingsmonoloog te houden, waarin ze op grappige wijze hun mening geven over de actualiteiten en aankondigen wat het publiek die show kan verwachten. Jimmy Kimmel kreeg onverwacht bezoek van drie van de grootste filmsterren van dit moment.

Première
Kimmel zit midden in zijn monoloog als het publiek opeens luidkeels begint te juichen. Wat blijkt? Margot Robbie wandelt achter hem langs, op weg naar de première van Once Upon a Time in Hollywood, aan de overkant van de straat. Een soort van sluiproute, zeg maar. Kimmel wenst haar veel succes, maar de ellende is nog lang niet voorbij.

Pitt en DiCaprio
Het publiek wordt helemaal gek als ook Brad Pitt een wandelingetje door de studio maakt. Net als Kimmel begint te klagen over filmsterren die denken dat ze alles kunnen maken, loopt de grootste van allemaal de studio binnen: ook Leonardo DiCaprio is op weg naar de première van de nieuwste film van regisseur Quentin Tarantino. Wat blijkt? Het hele publiek is uitgenodigd voor de première.

Bekijk het hele fragment hierboven. Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie verstoren show van Jimmy Kimmel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV