15-jarige overleden na botsing met speedboot bij Zoutelande

15-jarige overleden na botsing met speedboot bij Zoutelande

15-jarige overleden na botsing met speedboot bij Zoutelande Bij een botsing tussen een speedboot en een rubberboot aan de kust bij Zoutelande is een 15-jarig slachtoffer gevallen. Het meisje uit het Limburgse Neer zat in de rubberboot toen zij in botsing kwam met een speedboot. De oorzaak van de aanvaring is nog niet duidelijk. De bestuurder van de speedboot is aangehouden. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Beelden dolfijnen voor Noord-Hollandse kust Bekijk deze video » Zwarte Cross 2019: Levenloos lichaam aangetroffen op camping Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een botsing tussen een speedboot en een rubberboot aan de kust bij Zoutelande is een 15-jarig slachtoffer gevallen. Het meisje uit het Limburgse Neer zat in de rubberboot toen zij in botsing kwam met een speedboot. De oorzaak van de aanvaring is nog niet duidelijk. De bestuurder van de speedboot is aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 15-jarige overleden na botsing met speedboot bij Zoutelande of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, botsing, bestuurder, speedboot, kust, slachtoffer, oorzaak, rubberboot, video, overleden, jarig, hart van nederland, aanvaring, zoutelande, meisje, aangehouden

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.