Tour de France 2019: Terugblik etappe 16 Nîmes

Tour de France 2019: Terugblik etappe 16 Nîmes

Tour de France 2019: Terugblik etappe 16 Nîmes Hidde van Warmerdam en Thomas Dekker bespreken de zestiende etappe van de Tour de France. De Australiër Caleb Ewan won deze etappe met de start en finish in Nîmes, met Groenewegen en Viviani in zijn nek. ,,Je ziet maar met sprinten dat niet altijd de snelste of de sterkste wint", aldus Thomas Dekker. Bekijk de hele terugblik hierboven. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Bekijk ook Bekijk de spannende laatste sprintkilometer van etappe 16 Bekijk deze video » Hoogtepunten etappe 16 Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2019: Terugblik etappe 16 Nîmes

Hidde van Warmerdam en Thomas Dekker bespreken de zestiende etappe van de Tour de France. De Australiër Caleb Ewan won deze etappe met de start en finish in Nîmes, met Groenewegen en Viviani in zijn nek. ,,Je ziet maar met sprinten dat niet altijd de snelste of de sterkste wint", aldus Thomas Dekker.

Bekijk de hele terugblik hierboven.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: Terugblik etappe 16 Nîmes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV