Hitteplan Nederland: zo zwem je veilig tijdens hittegolf

Hitteplan Nederland: zo zwem je veilig tijdens hittegolf

Hitteplan Nederland: zo zwem je veilig tijdens hittegolf Drie zwemmers kwamen zondagavond bij Den Haag om het leven nadat ze de zee in werden getrokken door de sterke stroming. Maurits Heukenfeldt-Jansen van de reddingsbrigade in Scheveningen vertelt aan het AD hoe je veilig in de zee kan zwemmen. ,,Je kunt de risico's beperken door bijvoorbeeld te zwemmen waar de reddingsbrigade ook aanwezig is." Bekijk alle tips van de reddingsbrigade hierboven. Bekijk ook Code oranje in heel Nederland. Nationaal hitteplan afgekondigd Bekijk deze video » Reddingsbrigade Renesse klaar voor grote drukte Bekijk deze video »
Nieuws :
Hitteplan Nederland: zo zwem je veilig tijdens hittegolf

Drie zwemmers kwamen zondagavond bij Den Haag om het leven nadat ze de zee in werden getrokken door de sterke stroming. Maurits Heukenfeldt-Jansen van de reddingsbrigade in Scheveningen vertelt aan het AD hoe je veilig in de zee kan zwemmen. ,,Je kunt de risico's beperken door bijvoorbeeld te zwemmen waar de reddingsbrigade ook aanwezig is."

Bekijk alle tips van de reddingsbrigade hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hitteplan Nederland: zo zwem je veilig tijdens hittegolf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV