René van der Gijp en Wim Kieft over aanvoerderschap Afellay en Rosario

René van der Gijp en Wim Kieft over aanvoerderschap Afellay en Rosario

<em>René van der Gijp</em> en <em>Wim Kieft</em> over aanvoerderschap <em>Afellay</em> en <em>Rosario</em> René van der Gijp en Wim Kieft twijfelen of Afellay en Rosario de juiste aanvoerders zijn voor PSV. ,,Het is een goede speler, maar het is de vraag of hij geschikt is voor aanvoerder", vertelt Kieft over Afelllay. ,,Ik acht de kans dat hij op zijn oude niveau terugkomt vrij gering", voegt Van der Gijp daaraan toe. Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Marouan Azarkan over vertrek Berghuis: 'Hij blijft gewoon bij Feyenoord' Bekijk deze video » Sergiño Dest over voorbereiding Ajax - Panathinaikos: 'Stappen gemaakt, maar ben er nog lang niet' Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp en Wim Kieft over aanvoerderschap Afellay en Rosario

René van der Gijp en Wim Kieft twijfelen of Afellay en Rosario de juiste aanvoerders zijn voor PSV. ,,Het is een goede speler, maar het is de vraag of hij geschikt is voor aanvoerder", vertelt Kieft over Afelllay. ,,Ik acht de kans dat hij op zijn oude niveau terugkomt vrij gering", voegt Van der Gijp daaraan toe.

Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp en Wim Kieft over aanvoerderschap Afellay en Rosario of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV