Magneetvissen zorgt voor topdrukte bij Explosieven Opruimingsdienst

Magneetvissen zorgt voor topdrukte bij Explosieven Opruimingsdienst

Magneetvissen zorgt voor topdrukte bij Explosieven Opruimingsdienst Magneetvissen wordt steeds populairder. Regelmatig halen de magneetvissers de meest bijzondere dingen naar boven. Zo haalde een magneetvisser laatst een frame van een Vespa naar boven. Ook worden er regelmatig vuurwapens en munitie gevonden. Het zorgt bij de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) voor een topdrukte. ,,Het zou een averechts effect voorzaken als we het zouden verbieden", vertelt Peter van de EOD. Bekijk het hele item van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Verband aanslagen op bedrijven in Den Haag Bekijk deze video » Mogelijk explosief aangetroffen in Amstelveen Bekijk deze video »
Nieuws :
Magneetvissen zorgt voor topdrukte bij Explosieven Opruimingsdienst

Magneetvissen wordt steeds populairder. Regelmatig halen de magneetvissers de meest bijzondere dingen naar boven. Zo haalde een magneetvisser laatst een frame van een Vespa naar boven. Ook worden er regelmatig vuurwapens en munitie gevonden. Het zorgt bij de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) voor een topdrukte. ,,Het zou een averechts effect voorzaken als we het zouden verbieden", vertelt Peter van de EOD.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Magneetvissen zorgt voor topdrukte bij Explosieven Opruimingsdienst of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV