Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme Als wij je vertellen dat Daniel Radcliffe alweer dertig jaar is geworden, voel je je dan oud? De kans is groot, want filmliefhebbers hebben Radcliffe letterlijk op zien groeien als Harry Potter in de succesvolle filmserie. Toch zorgde dat ook voor problemen: al sinds zijn jeugd staat Radcliffe in het middelpunt van de belangstelling en hij raakte verslaafd aan alcohol. Daniel Radcliffe hint op nieuwe Harry Potter Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Miracle Workers met Daniel Radcliffe Bekijk deze video »
Entertainment :

Als wij je vertellen dat Daniel Radcliffe alweer dertig jaar is geworden, voel je je dan oud? De kans is groot, want filmliefhebbers hebben Radcliffe letterlijk op zien groeien als Harry Potter in de succesvolle filmserie. Toch zorgde dat ook voor problemen: al sinds zijn jeugd staat Radcliffe in het middelpunt van de belangstelling en hij raakte verslaafd aan alcohol.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: alcohol, potter, acteur, groeien, harry potter, video, jeugd, daniel radcliffe

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.