Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme Als wij je vertellen dat Daniel Radcliffe alweer dertig jaar is geworden, voel je je dan oud? De kans is groot, want filmliefhebbers hebben Radcliffe letterlijk op zien groeien als Harry Potter in de succesvolle filmserie. Toch zorgde dat ook voor problemen: al sinds zijn jeugd staat Radcliffe in het middelpunt van de belangstelling en hij raakte verslaafd aan alcohol. Daniel Radcliffe hint op nieuwe Harry Potter Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Miracle Workers met Daniel Radcliffe Bekijk deze video »
Entertainment :
Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme

Als wij je vertellen dat Daniel Radcliffe alweer dertig jaar is geworden, voel je je dan oud? De kans is groot, want filmliefhebbers hebben Radcliffe letterlijk op zien groeien als Harry Potter in de succesvolle filmserie. Toch zorgde dat ook voor problemen: al sinds zijn jeugd staat Radcliffe in het middelpunt van de belangstelling en hij raakte verslaafd aan alcohol.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe worstelde met alcoholisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV