Jort Kelder: "Boris Johnson is absoluut onbetrouwbaar"

Jort Kelder: "Boris Johnson is absoluut onbetrouwbaar"

Boris Johnson werd gisteren (23 juli) verkozen tot de nieuwe premier van Groot-Brittannië. Jort Kelder is te gast in Jinek om over zijn premierschap te praten: "Hij is absoluut onbetrouwbaar en opportunistisch."

Onderhandelen
Kelder hoort altijd verhalen uit het bedrijfsleven dat met de Britten niet te onderhandelen valt, omdat ze zich niet aan de afspraken houden. Die moeilijkheden verwacht hij ook bij de Brexit-onderhandelingen met Boris Johnson. Toch denkt Kelder dat Johnson met zijn charmes wel iets voor elkaar kan boksen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Jort Kelder: "Boris Johnson is absoluut onbetrouwbaar" Boris Johnson werd gisteren (23 juli) verkozen tot de nieuwe premier van Groot-Brittannië. Jort Kelder is te gast in Jinek om over zijn premierschap te praten: "Hij is absoluut onbetrouwbaar en opportunistisch." Bekijk de eerste speech van Boris Johnson als premier van Groot-Brittannië Bekijk deze video » OnderhandelenKelder hoort altijd verhalen uit het bedrijfsleven dat met de Britten niet te onderhandelen valt, omdat ze zich niet aan de afspraken houden. Die moeilijkheden verwacht hij ook bij de Brexit-onderhandelingen met Boris Johnson. Toch denkt Kelder dat Johnson met zijn charmes wel iets voor elkaar kan boksen. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Jort Kelder: "Boris Johnson is absoluut onbetrouwbaar"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder: "Boris Johnson is absoluut onbetrouwbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV