Huub Stapel is echte boer: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen"

Huub Stapel is echte boer: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen"

Johanna ter Steege is de bedenker van en hoofdrolspeelster in de theatervoorstelling Hanna van Hendrik, dat een beeld van het boerenleven schetst. Ook Huub Stapel doet mee, die een echte boer blijkt te zijn: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen, een hele emmer vol!"

"Iets doen in Twente"
Stapel vertelt dat hij helemaal niet overgehaald hoefde te worden: "Johanna zei tegen me: 'Ik ga iets doen in Twente, doe je mee?' Ik zeg: 'Ja'." Zo makkelijk kan het blijkbaar gaan, en gelukkig voor hen is de voorstelling een groot succes. Toen Stapel er achter kwam dat de show over het boerenleven ging, was hij helemaal om: "Ik ben voor een deel opgegroeid op de boerderij."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Huub Stapel is echte boer: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen" Johanna ter Steege is de bedenker van en hoofdrolspeelster in de theatervoorstelling Hanna van Hendrik, dat een beeld van het boerenleven schetst. Ook Huub Stapel doet mee, die een echte boer blijkt te zijn: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen, een hele emmer vol!" Veearts Maaike is bijzondere documentaire over het harde boerenleven Bekijk deze video » "Iets doen in Twente"Stapel vertelt dat hij helemaal niet overgehaald hoefde te worden: "Johanna zei tegen me: 'Ik ga iets doen in Twente, doe je mee?' Ik zeg: 'Ja'." Zo makkelijk kan het blijkbaar gaan, en gelukkig voor hen is de voorstelling een groot succes. Toen Stapel er achter kwam dat de show over het boerenleven ging, was hij helemaal om: "Ik ben voor een deel opgegroeid op de boerderij." Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
Huub Stapel is echte boer: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Huub Stapel is echte boer: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV