Bekijk trailer Marvel Harris: Alles is nu (Videoland)

Bekijk trailer Marvel Harris: Alles is nu (Videoland)

Bekijk trailer Marvel Harris: Alles is nu (Videoland) Jessica Villerius vertelde onlangs in Jinek over de bijzondere documentaireserie waar ze aan heeft gewerkt. Hierin volgt ze de 24-jarige Marvel Harris, die de transitie van vrouw naar man doormaakt. Harris heeft echter nog meer problemen. AutismeWant hij worstelt nog steeds met de vraag wat hij nu echt is: een vrouw of een man? Eigenlijk voelt hij zich geen van beide. Daarnaast is hij autistisch, waardoor het leven nog uitdagender is. De serie van Villerius zal te zien zijn op Videoland. De documentaireserie Marvel Harris: Alles is nu is vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk de trailer hierboven. Jessica Villerius volgt Marvel Harris tijdens transitie van vrouw naar man in documentaire Bekijk deze video »
Trailer :

Jessica Villerius vertelde onlangs in Jinek over de bijzondere documentaireserie waar ze aan heeft gewerkt. Hierin volgt ze de 24-jarige Marvel Harris, die de transitie van vrouw naar man doormaakt. Harris heeft echter nog meer problemen.

Autisme
Want hij worstelt nog steeds met de vraag wat hij nu echt is: een vrouw of een man? Eigenlijk voelt hij zich geen van beide. Daarnaast is hij autistisch, waardoor het leven nog uitdagender is. De serie van Villerius zal te zien zijn op Videoland.

De documentaireserie Marvel Harris: Alles is nu is vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk de trailer hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Marvel Harris: Alles is nu (Videoland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouw, film, reclame, documentaireserie, videoland, trailer, autisme, serie, zweten, tv-programma, bedrag, video, jessica villerius, jinek, transitie, geluk, marvel, nederlandse serie, documentairemaakster

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.