Tour de France live kijken: etappe 17

Tour de France live kijken: etappe 17

FOTO: Geraint Thomas in Tour de France door Marco Verch onder Creative Commons 2.0

Kijk hierboven etappe 17 van de Tour de France LIVE vanaf 14.15 uur.

In Frankrijk is het net als in Nederland bloedheet, met temperaturen rond de veertig graden. Desalniettemin moeten de renners vandaag gewoon aan de bak in een heuvelachtige etappe met twee colletjes: een van de vierde en een van de derde categorie.

Overgang
Het echte vuurwerk zal vandaag naar verwachting nog niet plaatsvinden. Vanaf morgen staan er namelijk drie zware bergritten door de Alpen op het schema, die het algemeen klassement helemaal op zijn kop kunnen gooien. In de bovenste regionen staat het namelijk erg dicht bij elkaar (met de Nederlander Steven Kruijswijk op de derde plaats). Vandaag kan de etappewinst zo maar naar een vluchter gaan.

Bekijk hieronder hoe het peloton ondanks de verzengende hitte op weg gaat.

<em>Tour de France</em> live kijken: <em>etappe 17</em> FOTO: Geraint Thomas in Tour de France door Marco Verch onder Creative Commons 2.0 Kijk hierboven etappe 17 van de Tour de France LIVE vanaf 14.15 uur. In Frankrijk is het net als in Nederland bloedheet, met temperaturen rond de veertig graden. Desalniettemin moeten de renners vandaag gewoon aan de bak in een heuvelachtige etappe met twee colletjes: een van de vierde en een van de derde categorie. Hoogtepunten etappe 16 Tour de France 2019 Bekijk deze video » OvergangHet echte vuurwerk zal vandaag naar verwachting nog niet plaatsvinden. Vanaf morgen staan er namelijk drie zware bergritten door de Alpen op het schema, die het algemeen klassement helemaal op zijn kop kunnen gooien. In de bovenste regionen staat het namelijk erg dicht bij elkaar (met de Nederlander Steven Kruijswijk op de derde plaats). Vandaag kan de etappewinst zo maar naar een vluchter gaan. Bekijk hieronder hoe het peloton ondanks de verzengende hitte op weg gaat.
Live :
Tour de France live kijken: etappe 17

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France live kijken: etappe 17 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV