Weerbericht: morgen (vrijdag 26 juli) opnieuw kans op 40 graden

Weerbericht: morgen (vrijdag 26 juli) opnieuw kans op 40 graden

<em>Weerbericht</em>: morgen (vrijdag 26 juli) opnieuw kans op <em>40 graden</em> Vandaag was het al een verschrikkelijk warme dag in heel Nederland, maar er wacht nog een zeer hete dag. Op vrijdag 26 juli kan het kwik wederom oplopen naar een graad of 40. Het zuidoosten lijkt daar de meeste kans op te maken. Sterker nog: Nederland is morgen waarschijnlijk het warmste plekje in heel Europa, want vooral in zuidwest-Frankrijk koelt het al aardig af door onweersbuien. Met andere woorden, nog een dagje afzien; daarna lijkt het iets koeler te worden. Bekijk het hele weerbericht hierboven. Live temperatuur: hitterecord verbroken in Gilze-Rijen Bekijk deze video » Historisch hoge temperatuur: 50 graden in het Brabantse Drunen Bekijk deze video » 42,1 graden in het Gelderse Deelen: werd het weerstation gesaboteerd? Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: morgen (vrijdag 26 juli) opnieuw kans op 40 graden

Vandaag was het al een verschrikkelijk warme dag in heel Nederland, maar er wacht nog een zeer hete dag. Op vrijdag 26 juli kan het kwik wederom oplopen naar een graad of 40. Het zuidoosten lijkt daar de meeste kans op te maken. Sterker nog: Nederland is morgen waarschijnlijk het warmste plekje in heel Europa, want vooral in zuidwest-Frankrijk koelt het al aardig af door onweersbuien. Met andere woorden, nog een dagje afzien; daarna lijkt het iets koeler te worden.

Bekijk het hele weerbericht hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: morgen (vrijdag 26 juli) opnieuw kans op 40 graden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV