Rutger Hauer wordt herdacht in Hollywood: George Clooney was groot fan

Rutger Hauer wordt herdacht in Hollywood: George Clooney was groot fan

<em>Rutger Hauer</em> wordt herdacht in Hollywood: <em>George Clooney</em> was groot fan Gisteren werd bekend dat Rutger Hauer, waarschijnlijk de grootste acteur die Nederland ooit heeft gekend, op 75-jarige leeftijd is overleden. Ook in Hollywood treurt men om de dood van de filmster: "Hij was de eerste Nederlander die het in Hollywood gemaakt heeft." George ClooneyUiteraard wordt Hauer vooral herinnerd om zijn legendarische rol in Blade Runner, maar hij speelde ook een rolletje in de film Confessions of a Dangerous Mind van regisseur George Clooney. Clooney was een grote fan van het werk van Hauer en wilde hem per se in zijn film, en wat bleek? "Het was enorm leuk om met hem te werken," zegt Clooney. Bekijk het hele fragment hierboven. Rutger Hauer (75) overleden: bekijk een eerbetoon aan hem Bekijk deze video » De imposante carrière van Rutger Hauer in vogelvlucht Bekijk deze video » Jeroen Krabbé over dood Rutger Hauer: 'Hij is iemand die niet doodgaat' Bekijk deze video » Scenarioschrijver Gerard Soeteman over Rutger Hauer Bekijk deze video »
Film :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gisteren werd bekend dat Rutger Hauer, waarschijnlijk de grootste acteur die Nederland ooit heeft gekend, op 75-jarige leeftijd is overleden. Ook in Hollywood treurt men om de dood van de filmster: "Hij was de eerste Nederlander die het in Hollywood gemaakt heeft."

George Clooney
Uiteraard wordt Hauer vooral herinnerd om zijn legendarische rol in Blade Runner, maar hij speelde ook een rolletje in de film Confessions of a Dangerous Mind van regisseur George Clooney. Clooney was een grote fan van het werk van Hauer en wilde hem per se in zijn film, en wat bleek? "Het was enorm leuk om met hem te werken," zegt Clooney.

Bekijk het hele fragment hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rutger Hauer wordt herdacht in Hollywood: George Clooney was groot fan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV