Terugblik etappe 20 Tour de France 2019: "Chapeau voor Kruijswijk!"

Terugblik etappe 20 Tour de France 2019: "Chapeau voor Kruijswijk!"

Terugblik <em>etappe 20</em> <em>Tour de France</em> 2019: &quot;Chapeau voor Kruijswijk!&quot; Hidde van Warmerdam bespreekt met Thomas Dekker en Thijs Zonneveld de een-na-laatste en beslissende etappe van de Tour de France 2019. Gespreksonderwerpen zijn: Hoe knap is de overwinning van Nibali? Wat is de potentie van Bernal? Was er meer mogelijk voor Kruijswijk? Hoe rijden de verschillende ploegen er morgen in Parijs bij? Bekijk alles over de Tour de France 2019. Samenvatting etappe 20 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Reactie Kruijswijk na behalen derde plaats: "Gelukkig het ik het vol kunnen houden" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Terugblik etappe 20 Tour de France 2019: "Chapeau voor Kruijswijk!"

Hidde van Warmerdam bespreekt met Thomas Dekker en Thijs Zonneveld de een-na-laatste en beslissende etappe van de Tour de France 2019. Gespreksonderwerpen zijn: Hoe knap is de overwinning van Nibali? Wat is de potentie van Bernal? Was er meer mogelijk voor Kruijswijk? Hoe rijden de verschillende ploegen er morgen in Parijs bij?

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugblik etappe 20 Tour de France 2019: "Chapeau voor Kruijswijk!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV