Weerbericht: 'Noorden van Nederland nog tropische temperaturen'

Weerbericht: 'Noorden van Nederland nog tropische temperaturen'

<em>Weerbericht:</em> 'Noorden van <em>Nederland</em> nog tropische temperaturen' Het zuiden van Nederland kreeg vandaag te maken met flinke regenbuien en onweer. Na een periode van extreme hitte ging het kwik wat omlaag. De aankomende dagen zal de rest van Nederland ook wat afkoelen. ,,De vooruitzichten voorspellen normaal zomerweer van temperaturen tussen de 22 en 27 graden", aldus weerman Reinier van den Berg. Bekijk het hele weerbericht hierboven. Bekijk ook Buienradar: kans op wateroverlast, lokaal stortbuien, hagel en onweer Bekijk deze video » Weerbericht: 'Felle buien in het zuiden' Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: 'Noorden van Nederland nog tropische temperaturen'

Het zuiden van Nederland kreeg vandaag te maken met flinke regenbuien en onweer. Na een periode van extreme hitte ging het kwik wat omlaag. De aankomende dagen zal de rest van Nederland ook wat afkoelen. ,,De vooruitzichten voorspellen normaal zomerweer van temperaturen tussen de 22 en 27 graden", aldus weerman Reinier van den Berg.

Bekijk het hele weerbericht hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: 'Noorden van Nederland nog tropische temperaturen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV