Echtpaar uit Groningen dient schadeclaim in wegens trauma door aardbevingen

Echtpaar uit Groningen dient schadeclaim in wegens trauma door aardbevingen

Echtpaar uit Groningen dient schadeclaim in wegens trauma door aardbevingen Een echtpaar uit Losdorp in Groningen stelt de Nederlandse Staat, het NAM, en de Energie Beheer Nederland aansprakelijk voor de psychische schade die de vrouw heeft opgelopen door de aardbevingen. Deze aardbevingen ontstaan door de gaswinning in het gebied. ,,Zeven weken geleden heeft ze zelfmoord geprobeerd te plegen", vertelt echtgenoot Henk Gerritsen aan Hart van Nederland. ,,Ik heb geen vrouw meer. Ik heb een plantje." Bekijk het hele interview hierboven. Heb jij zelf hulp nodig?Neem dan contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via: 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl Bekijk ook Ook Drenthe heeft last van aardbevingen door gaswinning Bekijk deze video » Eerste reacties aardbeving Groningen: "Het rommelde onder mijn huis door" Bekijk deze video »
TV :
Echtpaar uit Groningen dient schadeclaim in wegens trauma door aardbevingen

Een echtpaar uit Losdorp in Groningen stelt de Nederlandse Staat, het NAM, en de Energie Beheer Nederland aansprakelijk voor de psychische schade die de vrouw heeft opgelopen door de aardbevingen. Deze aardbevingen ontstaan door de gaswinning in het gebied. ,,Zeven weken geleden heeft ze zelfmoord geprobeerd te plegen", vertelt echtgenoot Henk Gerritsen aan Hart van Nederland. ,,Ik heb geen vrouw meer. Ik heb een plantje."

Bekijk het hele interview hierboven.

Heb jij zelf hulp nodig?
Neem dan contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via: 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Echtpaar uit Groningen dient schadeclaim in wegens trauma door aardbevingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV