André van Duin: "Je kunt hier niets stiekem doen, Janny"

André van Duin: "Je kunt hier niets stiekem doen, Janny"

André van Duin: "Je kunt hier niets stiekem doen, Janny" André van Duin en Janny van der Heijden praten bij Jinek over hun programma Denkend aan Holland. Er komen beelden voorbij van hun bezoek aan Giethoorn, waar ze met een bootje door het dorp zijn gevaren. "Je kunt hier niet even iets stiekems in je tuin doen", merkt Janny op. "Je kunt hier inderdaad niets stiekem doen, het is niks voor jou Janny", aldus André. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" Bekijk deze video » Sylvie Meis probeert zwoel in de camera te kijken Bekijk deze video »
TV :
André van Duin: "Je kunt hier niets stiekem doen, Janny"

André van Duin en Janny van der Heijden praten bij Jinek over hun programma Denkend aan Holland. Er komen beelden voorbij van hun bezoek aan Giethoorn, waar ze met een bootje door het dorp zijn gevaren. "Je kunt hier niet even iets stiekems in je tuin doen", merkt Janny op. "Je kunt hier inderdaad niets stiekem doen, het is niks voor jou Janny", aldus André. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André van Duin: "Je kunt hier niets stiekem doen, Janny" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV