Sylvie Meis probeert zwoel in de camera te kijken

Sylvie Meis probeert zwoel in de camera te kijken

<em>Sylvie Meis</em> probeert zwoel in de camera te kijken Sylvie Meis bevindt zich nog altijd op de Malediven, waar ze meer met haar smartphone in de weer lijkt te zijn dan met de prachtige omgeving. Op bovenstaande video zien we haar zwoel in de camera kijken, op de tonen van Mariah Carey. Ook maakt ze een wandeling over het witte zandstrand, wat vermoedelijk vooral als mogelijkheid fungeert om haar summerbody te showen aan haar Instagramvolgers. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook "Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet" Bekijk deze video » Sylvie Meis op weg naar de Malediven: "Off we go" Bekijk deze video »
Show :
Sylvie Meis probeert zwoel in de camera te kijken

Sylvie Meis bevindt zich nog altijd op de Malediven, waar ze meer met haar smartphone in de weer lijkt te zijn dan met de prachtige omgeving. Op bovenstaande video zien we haar zwoel in de camera kijken, op de tonen van Mariah Carey. Ook maakt ze een wandeling over het witte zandstrand, wat vermoedelijk vooral als mogelijkheid fungeert om haar summerbody te showen aan haar Instagramvolgers. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis probeert zwoel in de camera te kijken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV