Tom Egbers getroffen door hartinfarct tijdens zijn vakantie

Tom Egbers getroffen door hartinfarct tijdens zijn vakantie

NOS-presentator Tom Egbers is op zijn vakantie getroffen door een hartinfarct. De NOS laat in een persbericht weten dat de voetbalpresentator tijdelijk niet inzetbaar is en wordt vervangen door Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst.

Snel geholpen
Daarnaast meldt de publieke omroep dat de presentator snel en adequaat geholpen is, waardoor hij het nu relatief goed maakt en niet in gevaar is. De 61-jarige Egbers zal de komende tijd echter rust moeten houden en zal de komende week Studio Sport Eredivisie en Studio Voetbal niet kunnen presenteren.

Hieronder is te zien hoe Egbers enkele jaren geleden flink in de clinch lag met collega Mart Smeets. Door de gedwongen rust zal dat nu echter niet mogelijk zijn.

<em>Tom Egbers</em> getroffen door <em>hartinfarct</em> tijdens zijn vakantie NOS-presentator Tom Egbers is op zijn vakantie getroffen door een hartinfarct. De NOS laat in een persbericht weten dat de voetbalpresentator tijdelijk niet inzetbaar is en wordt vervangen door Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst. Pierre van Hooijdonk over Tom Egbers: ‘Hij kan een beetje verstrooid overkomen’ Bekijk deze video » Snel geholpenDaarnaast meldt de publieke omroep dat de presentator snel en adequaat geholpen is, waardoor hij het nu relatief goed maakt en niet in gevaar is. De 61-jarige Egbers zal de komende tijd echter rust moeten houden en zal de komende week Studio Sport Eredivisie en Studio Voetbal niet kunnen presenteren. Hieronder is te zien hoe Egbers enkele jaren geleden flink in de clinch lag met collega Mart Smeets. Door de gedwongen rust zal dat nu echter niet mogelijk zijn.
Nieuws :
Tom Egbers getroffen door hartinfarct tijdens zijn vakantie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Egbers getroffen door hartinfarct tijdens zijn vakantie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV