Bekijk de allereerste Babbelbox van het vernieuwde Man bijt hond

Bekijk de allereerste Babbelbox van het vernieuwde Man bijt hond

Bekijk de allereerste Babbelbox van het vernieuwde Man bijt hond Het was groot nieuws gisteren: publieksfavoriet Man bijt hond keert terug op de Nederlandse televisie, en wel bij SBS 6. Het programma was jarenlang mateloos populair, onder meer dankzij de rubriek Babbelbox. Er is zelfs al weer een nieuwe Babbelbox opgenomen! Schetende BeatrixIn de Babbelbox krijgen mensen in een winkelcentrum een vraag voorgeschoteld. Omdat Man bijt hond altijd bij mensen achter de voordeur kijkt en de dag doorneemt, is de vraag dit keer: "Bij wie zou u achter de voordeur willen kijken?" Eén van de reacties is prinses Beatrix: "Lekker ontspannen, haren los op de bank, scheetje d'r bij." Man bijt hond is vanaf 26 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Man bijt hond terugkijken bij Gids.tv. Ook DE stem van Man bijt hond keert terug, op SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de allereerste Babbelbox van het vernieuwde Man bijt hond

Het was groot nieuws gisteren: publieksfavoriet Man bijt hond keert terug op de Nederlandse televisie, en wel bij SBS 6. Het programma was jarenlang mateloos populair, onder meer dankzij de rubriek Babbelbox. Er is zelfs al weer een nieuwe Babbelbox opgenomen!

Schetende Beatrix
In de Babbelbox krijgen mensen in een winkelcentrum een vraag voorgeschoteld. Omdat Man bijt hond altijd bij mensen achter de voordeur kijkt en de dag doorneemt, is de vraag dit keer: "Bij wie zou u achter de voordeur willen kijken?" Eén van de reacties is prinses Beatrix: "Lekker ontspannen, haren los op de bank, scheetje d'r bij."

Man bijt hond is vanaf 26 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Man bijt hond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de allereerste Babbelbox van het vernieuwde Man bijt hond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV