MAX Vakantieman gemist? Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn?

MAX Vakantieman gemist? Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn?

<em>MAX Vakantieman gemist?</em> Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn? Op het Centraal Station van Amsterdam komen elk dag meer dan honderdduizend toeristen Amsterdam binnen voor een bezoek aan onze hoofdstad. Maar weten deze toeristen eigenlijk wel waar ze zijn? Koen met de Kaart zoekt het uit en komt de meest bijzondere types tegen... MAX Vakantieman is elke maandag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van MAX Vakantieman terugkijken bij Gids.tv. Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" Bekijk deze video » MAX Vakantieman gemist? Weten toeristen wel waar Kinderdijk ligt? Bekijk deze video »
TV :
MAX Vakantieman gemist? Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn?

Op het Centraal Station van Amsterdam komen elk dag meer dan honderdduizend toeristen Amsterdam binnen voor een bezoek aan onze hoofdstad. Maar weten deze toeristen eigenlijk wel waar ze zijn? Koen met de Kaart zoekt het uit en komt de meest bijzondere types tegen...

MAX Vakantieman is elke maandag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van MAX Vakantieman terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX Vakantieman
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MAX Vakantieman gemist? Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV