Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese

Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese

Bekijk eerste trailer Netflix-film <em>The Irishman</em> van Martin Scorsese Na lang wachten heeft Netflix eindelijk de eerste trailer van The Irishman vrijgegeven. Het is één van de films waar dit jaar het meest naar uit wordt gekeken: regisseur Martin Scorsese (Goodfellas, The Departed, The Wolf of Wall Street) keert terug naar het gangstergenre. Waanzinnige castThe Irishman is één van de meest prestigieuze projecten die Netflix tot nu toe heeft ondernomen. Martin Scorsese wordt gezien als één van de beste regisseurs aller tijden, en hij kreeg van Netflix de beschikking over een budget van 200 miljoen dollar. Dat is voor een deel gespendeerd aan een waanzinnige cast met onder anderen Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel. De officiële releasedatum van The Irishman is nog niet bekend, maar de film zal dit najaar verschijnen op Netflix. Bekijk de trailer hierboven. Trailer Goodfellas Bekijk deze trailer » Trailer The Departed Bekijk deze trailer » Trailer The Wolf of Wall Street Bekijk deze trailer »
Trailer :
Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese

Na lang wachten heeft Netflix eindelijk de eerste trailer van The Irishman vrijgegeven. Het is één van de films waar dit jaar het meest naar uit wordt gekeken: regisseur Martin Scorsese (Goodfellas, The Departed, The Wolf of Wall Street) keert terug naar het gangstergenre.

Waanzinnige cast
The Irishman is één van de meest prestigieuze projecten die Netflix tot nu toe heeft ondernomen. Martin Scorsese wordt gezien als één van de beste regisseurs aller tijden, en hij kreeg van Netflix de beschikking over een budget van 200 miljoen dollar. Dat is voor een deel gespendeerd aan een waanzinnige cast met onder anderen Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel.

De officiële releasedatum van The Irishman is nog niet bekend, maar de film zal dit najaar verschijnen op Netflix. Bekijk de trailer hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV