Gaat Eva Jinek ook naar Talpa? "Ze wil graag samenwerken met Merel Westrik"

Gaat Eva Jinek ook naar Talpa? "Ze wil graag samenwerken met Merel Westrik"

Gaat <em>Eva Jinek</em> ook naar Talpa? &quot;Ze wil graag samenwerken met <em>Merel Westrik</em>&quot; Linda de Mol is de nieuwe creatieve directeur van Net 5, en heeft met Merel Westrik haar eerste slag geslagen. Westrik gaat vanaf half oktober een op vrouwen gerichte talkshow presenteren. Wellicht gaat Eva Jinek haar volgen: "Het is geen geheim dat ze samen graag wat willen doen." Niet de grootste visMediakenner Rob Goossens noemt Merel Westrik "niet de grootste vis in de vijver". Wellicht hoopt Net 5 in de toekomst grotere namen aan zich te verbinden; Eva Jinek zit op dit moment wat onrustig bij de publieke omroep, want ze wil weg van de late avond én zit aan het salarisplafond van de NPO. Bovendien is ze een goede vriendin van Westrik, dus wie weet wat de toekomst brengt. Bekijk het hele fragment hierboven. Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen Bekijk deze video » Late night talkshows Pauw & Jinek vroeger op de avond? Bekijk deze video »
TV :
Gaat Eva Jinek ook naar Talpa? "Ze wil graag samenwerken met Merel Westrik"

Linda de Mol is de nieuwe creatieve directeur van Net 5, en heeft met Merel Westrik haar eerste slag geslagen. Westrik gaat vanaf half oktober een op vrouwen gerichte talkshow presenteren. Wellicht gaat Eva Jinek haar volgen: "Het is geen geheim dat ze samen graag wat willen doen."

Niet de grootste vis
Mediakenner Rob Goossens noemt Merel Westrik "niet de grootste vis in de vijver". Wellicht hoopt Net 5 in de toekomst grotere namen aan zich te verbinden; Eva Jinek zit op dit moment wat onrustig bij de publieke omroep, want ze wil weg van de late avond én zit aan het salarisplafond van de NPO. Bovendien is ze een goede vriendin van Westrik, dus wie weet wat de toekomst brengt.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gaat Eva Jinek ook naar Talpa? "Ze wil graag samenwerken met Merel Westrik" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV