A$AP Rocky nog steeds vast in Zweden, maar Donald Trump schiet te hulp

A$AP Rocky nog steeds vast in Zweden, maar Donald Trump schiet te hulp

A$AP Rocky nog steeds vast in Zweden, maar Donald Trump schiet te hulp De Amerikaanse rapper A$AP Rocky zit nog altijd vast in Zweden na een vechtpartij, maar de rapper zegt zelf mishandeld te zijn met glazen flessen. Ondertussen zet de Amerikaanse president Donald Trump alles op alles om de A$AP Rocky vrij te krijgen. OnschuldA$AP Rocky houdt nog altijd vol onschuldig te zijn, maar intussen zorgt zijn gevangenschap wel voor een diplomatieke rel tussen Zweden en de Verenigde Staten. Allerlei celebrity's bemoeien zich met de zaak: van Trumps schoonzoon Jared Kushner tot Kim Kardashian en Kanye West. Trump valt de Zweedse premier nu persoonlijk aan en eist vrijlating. Bekijk het hele fragment hierboven. Manager A$AP Rocky start petitie om hem uit cel te krijgen Bekijk deze video »
Muziek :
A$AP Rocky nog steeds vast in Zweden, maar Donald Trump schiet te hulp

De Amerikaanse rapper A$AP Rocky zit nog altijd vast in Zweden na een vechtpartij, maar de rapper zegt zelf mishandeld te zijn met glazen flessen. Ondertussen zet de Amerikaanse president Donald Trump alles op alles om de A$AP Rocky vrij te krijgen.

Onschuld
A$AP Rocky houdt nog altijd vol onschuldig te zijn, maar intussen zorgt zijn gevangenschap wel voor een diplomatieke rel tussen Zweden en de Verenigde Staten. Allerlei celebrity's bemoeien zich met de zaak: van Trumps schoonzoon Jared Kushner tot Kim Kardashian en Kanye West. Trump valt de Zweedse premier nu persoonlijk aan en eist vrijlating.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op A$AP Rocky nog steeds vast in Zweden, maar Donald Trump schiet te hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV