Bekijk trailer oorlogsfilm 1917 van Oscarwinnaar Sam Mendes

Bekijk trailer oorlogsfilm 1917 van Oscarwinnaar Sam Mendes

Bekijk trailer oorlogsfilm <em>1917</em> van Oscarwinnaar Sam Mendes Sam Mendes won in 2000 de Oscar voor Beste Regie voor de moderne klassieker American Beauty en regisseerde daarna onder meer Road to Perdition en de James Bond-films Skyfall en Spectre. Aan het eind van het jaar komt hij met de nieuwe oorlogsfilm 1917, over de Eerste Wereldoorlog. De sterrencast bevat onder anderen Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Mark Strong, Richard Madden en Andrew Scott. De film 1917 is vanaf 9 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk trailer Peaky Blinders seizoen 5 Bekijk deze video » Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer oorlogsfilm 1917 van Oscarwinnaar Sam Mendes

Sam Mendes won in 2000 de Oscar voor Beste Regie voor de moderne klassieker American Beauty en regisseerde daarna onder meer Road to Perdition en de James Bond-films Skyfall en Spectre. Aan het eind van het jaar komt hij met de nieuwe oorlogsfilm 1917, over de Eerste Wereldoorlog. De sterrencast bevat onder anderen Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Mark Strong, Richard Madden en Andrew Scott.

De film 1917 is vanaf 9 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscoop.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer oorlogsfilm 1917 van Oscarwinnaar Sam Mendes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV