Eerste lachgaswinkel van Nederland in Venray

Eerste lachgaswinkel van Nederland in Venray

Eerste lachgaswinkel van Nederland in Venray De burgemeester van Venray, Hans Gilissen is zwaar tegen de komst van de lachgaswinkel. Toch komt deze winkel er toch. Valse Lucht gaat samen met de start van de kermis in Venray open. Mathieu Hölzken startte de winkel omdat hij zag hoeveel troep het gebruik op straat opleverde. ,,Als je het in een winkel kan verkopen, kun je het regeluren en kun je jongeren er op aanspreken als ze te veel nemen", vertelt hij aan Hart van Nederland. Bekijk het hele item hierboven. Bekijk ook 87-jarige Cor reist Sparta overal achterna: 'Niet naar Feyenoord' Bekijk deze video » Gedode Festim Lato had eigen leger in achtertuin: 'Al idee dat er wat geks aan de hand was' Bekijk deze video »
TV :
Eerste lachgaswinkel van Nederland in Venray

De burgemeester van Venray, Hans Gilissen is zwaar tegen de komst van de lachgaswinkel. Toch komt deze winkel er toch. Valse Lucht gaat samen met de start van de kermis in Venray open. Mathieu Hölzken startte de winkel omdat hij zag hoeveel troep het gebruik op straat opleverde. ,,Als je het in een winkel kan verkopen, kun je het regeluren en kun je jongeren er op aanspreken als ze te veel nemen", vertelt hij aan Hart van Nederland.

Bekijk het hele item hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste lachgaswinkel van Nederland in Venray of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV