Eva Jinek wil met Conchita Wurst Eurovisie Songfestival presenteren

Eva Jinek wil met Conchita Wurst Eurovisie Songfestival presenteren

<em>Eva Jinek</em> wil met Conchita Wurst <em>Eurovisie Songfestival</em> presenteren Conchita Wurst, die in 2014 namens Oostenrijk het Eurovisie Songfestival won, is te gast bij Eva Jinek en heeft een belangrijke vraag voor de presentatrice: "Ik zou graag de show met je presenteren. Zou dat kunnen?" Jinek is meer dan enthousiast: "Ik zou dat heel graag samen met je doen." Ze voegt er nog aan toe dat ze dan wel moet gaan beginnen met afvallen. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Uitvoerend producent Songfestival Sietse Bakker over zijn functie Bekijk deze video » Organisatie van Songfestival bijna beslist: wordt het Rotterdam of Maastricht? Bekijk deze video »
Viral :
Eva Jinek wil met Conchita Wurst Eurovisie Songfestival presenteren

Conchita Wurst, die in 2014 namens Oostenrijk het Eurovisie Songfestival won, is te gast bij Eva Jinek en heeft een belangrijke vraag voor de presentatrice: "Ik zou graag de show met je presenteren. Zou dat kunnen?" Jinek is meer dan enthousiast: "Ik zou dat heel graag samen met je doen." Ze voegt er nog aan toe dat ze dan wel moet gaan beginnen met afvallen. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek wil met Conchita Wurst Eurovisie Songfestival presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV